Tuesday, 31 December 2013

2013

Bye by sis Hidd

Betul2 meninggalkn kesan kat aku
Kata2nya benar dan mendalam

2013
Kali ini benar2 buat aku jatuh
Kecewa
Sedih
Aku bknla diriku

Namun
Aku kembali kuat
Aku tabah utk teruskan
Aku biarkan sgala yg tjadi menjadi
1 pgajaran
1 peringatan buat aku
Supaya aku
X lagi ditindas
X lagi dijatuhkan

2013
Tahun yg benar2 menguji segalanya
Wlaupon aku redha tp bohong la kalu kata aku xsedih
Sis fynn slalu nasihat
Maafkanlah org dgn ikhlas
Mana tahu Allah akn beri sdikit nikmat buat kita

Kadang2 aku fikir
Aku bukan nabi yg senang nk maafkan org
Tp aku masih insan milik Allah dan Allah suka sifat maaf dan memaafi
Wlaupon begitu masih lg org pijak aku ats sifat ku ini
Bersabarlah wahai hati
Mana tahu ada sedikit nikmat dariMU utk ku..

Btw
Azam aku masih sama seperti tahun2 yg lalu
Xpenah aku berhenti meminta
Xpenah aku berhenti mgharap
KpdMU
Rezeki itu milik MU
Dapat sedikit alhamdulillah...

Selamat Tahun Baru 2014 πŸ˜€






Sent from my iPhone

Monday, 30 December 2013

Last Holidayy


Akhirnya mggu lepas dpt gak balik penang
Last balik wktu raya je kot.. Raya puasa tau

Mggu lepas balik png rasa mcm nk pg sumer tmpat je, makan mcm2 semualaah!
Tp xdpat sgt byk menda yg nk kene settle hehe
Ptg sbtu tu bwk adik ipar gi usha bju pgantin
Sana sinun mahal uolss, last2 pegi umah sany (kwn hubs)
Murah ja bak hg!!! Mekap pon cantik uolss tp sany sebok so nt2 la pi blik
Malam tu kami pi tgk wayang kt QB (The Hobbit) then singgh supper kt Original Penang Nasi Kandar. Dekat kul 3pg bru smp rumah.. Hehe

 Sempatkan b4 moviee

Supper





Esoknya ke taiping mkn kenduri (adik sedara kawen)
Sumer ikot kcuali family hat ganu xsmpai lg deme..
Layan gmbr jela ekk...


Perantin Baru

me wif mama... Samakan rupa kami..

Perantin yg sentiasa baru 

Perantin2... Baru dan lama bgabung meletops!! hehehe


Then weolss ke..........
Taraaaaaaaaaaaaa!!!!!!


Mak Jah Mee Udang uolsss... Walhal baru je lepas makan kenduri.. 
Manalah berat aku xnaik.. 
Perot apekah korg nehhh??!!!


The Mee Udang Mak Jah tp aku xnmpak pon Mak Jahh?? ehh

 Mee sutun yg xsedap lgsung!!


Dah abes pekena sumer ni bru gerak blik penang..
Malam tu lapaq lg pekena burger la sume org...
Apekahh hantu lapar dlm bdn kami org???? Haihhh
Manalah berat aku xnaik tiap kali blik penang oiii!! Pffffffff

Besoknya pagi2 mak dh buat serabai kau! Sedapppp


Pastu tgahari gitu pi tgk baju pgantin lg...
Budak ni sebok gak nk try baju katanya kaler purple cantik...
Adekah petanda utk bju raya thun depan????
 Heiiii sapa yg nk kawenn niiiiii
                                                            Emo pulakkk kita ni!!!

Bakal perantin pmpn dok try menery bajuuu




Settle je bab baju, balik umah tros mandi manda
Paksu nk banje mkn kat Bangkok Tomyam jauhkan mkn smp bangkok hehe
*sory xde gmbr sbb lapar
Then pi Sunshine main bowling
Asik dok klahi je ngn hubs sbb hubs asik kaco iolss wktu nk baling
Menciii sje nk bg iolss kalah!! pffffff


Sedar xsedar dh nk blik kl dh uolss....Mcm kejap je cutiii...
Last day kt png gi round2 kg nek moto... 
Si bdak busyuk ni sempat kot buat duck face.. hadoiii
Sapa laaa yg ajor tah..(aku leteww)
Macam nk tampo je laju2 bler tgk muka hubs gini tp syg pulerr ehh! Bajet duck face leteww..


 Dah tu lepak jap kedai Ayala Tomyam sembang2... xsempat pon nk lepak ngn dorg.. kami sebok dorg pon sebok.. So, sempat lepak jap jelaa.. Then weolss blah ke QB

Then mgopi kt Coffee Bean


Malam last kt penang cadang nk ke pesta tp sumela penoh
Dtg mana tah manusia2 ramai gitu
Dah iolss xdpt nk bli karpet
Sian dorg xdpt sale dr iolsss
Hahahahaha

Percutian yg akan direpeat again
Bln 1 maybeeeee
Penang wait for me yaaaaaa!!!!




Wednesday, 18 December 2013

Vacation 2013

Tahun ni adalah tahun percutian xmenjadik
Segala rancangan yg diatur xmbuahkan hasil

First rancangan nk ke USS SINGAPORE wif My Bff
Dah rancang baik punya ngn My Bff.. Nak pegi balik hari je pon tp waktu tu cuti xlulus sbb nk pilihanraya n aku kne bertugas..
HUWAAAA!!!
Besfren siap memarah n majok ngn aku..
Sedih weiii..

2nd rancang balik nk gie USS SINGAPORE wif cinta hati
Yg ni pon xmenjadik sbb cinta hati kene kursus bagai (wuteber)
Nasib aku xbook hotel n beli Tiket USS
Aku dah lama dah AIM kot nk naik Roller Coster dia tuuu

Mencabar weyy tgk pusing2 dia tuu

Pastu aku nk jumpa dorg niii... Benda ni je pon yg aku AIM nk jumpa


Lasty rancangan nk naik CRUISE LIBRA ke PHUKET n KRABI
Kebetulan waktu tu de offer beli 1 percuma 1
Ko giler aku xnak!! harusla aku call bagai mtk Quotation
sbb mcm xxcaye jee mcm tipu jee... ehh
tepon2 haa amik ko mmg betui kot
dah tu aku plak buat Quotation ke cinta hati
APPROVE! gumba tahap gaban uolss...
TAPI........................................
Aku plak xdapat cuti!!!!!!
KEGILAAN APAKAH???!!!!!!!

Tatap jela gambo ni... Huwaaaaaaaa

Sedih weyyy segala perancangan xmenjadik..
haihhh....
De la tuu hikmahnya... (sej0kan ati)

Tahun depan igt nak Qado' balik segala percutian niii
tetiba.....
"Ingatlaaa wahai isteriku, tahun depan nk renovate rumah"
Termati terus lamunan aku!

Yeee
Rumah Comel kami dah siap....
Tggu masa nak dapat kunci ajee..


Rumah bakal jiran2



 
Bakal Rumah Comel kami


Xsabar rasanya nk dapat kunci..
Nak renovate, nk main cat2 rumah sumer la nak...
cuma xnak Pack barang je.. nk tggal je sume tu kt rumah skg
nak beli sumer baru
"Banyak cantik idea ko!!" (termati lg lamunan aku)
Ala bang oiii... verangan je kot... kalu jadik bebetul pon hokeyyy.. (dgn muka renyeh like tah pape)
Tggu abg gie rompak bank ok? 
Ok! bila nk gi rompak? bank mana? hehehe
Ayg niiiii... xpasal je aku kne geletek
nak lari pon xckup tanah.. ehh

Aku dah melalut nehh
Actly, tahun depan if rumah comel dh settel baru buat rancangan lain utk bercuti
Rumah Comel adalah Misi Utama skg...

RUMAH COMEL here we c0me!!!!!!!!!

Thursday, 12 December 2013

LOVE

To love is nothing.
To be loved is something.
But to be loved by the person you love is everything.. πŸ’œπŸ’πŸ’œ


Sent from my iPhone

Wednesday, 11 December 2013

Friday, 6 December 2013

Moment FMV (The Heirs OST)



          

Lee Min Ho.....
Awat tah hg ni encem + cute2
Naseb aku da kawen ja, kalau dak aku msti lagi minat kat hg..
Haiihhhhh

Aku layan crita ni kat Astro One
Bleh ja nk tgk kat tenet tp xfeling plak
Nak nages je gelak kuat2 kee
Kang ada dok kata aku begom plak
Adehh....

Bila tah nak pi Korea???
Sesapa yg nak ajak or nk bwk aku pi korea
Sila whatsapp dgn pantas hokey!

Lastly
Ewahhh de lastly kau!!
Layan jelaa lagu Moment tu ehhh....


Feling oiiii
Muuuahhhh!!!!



Monday, 2 December 2013

5S GOLD HABIS - Part 3


Eh dah part 3 kau!!
Dan kali ni tetap iolss dapat jawapan yg sama..
Maaf cik, Iphone 5S Gold dah habis. Yg ada kaler Silver dan Grey je..
Pfffftttt!!!

Last2
Iolss amik jela kaler silver
Sama je pon bila dh pasang cover
hehehe

Tq ye busyuk masyam belikan iolss henpon
Iolss suka sgt

Tetiba.....

"Lepas ni dah xpayah nk tukar henpon sgt ye.."

Eh??
Ala... Kan dah kene setepek!
Yelaa.... kalu rosak je bru tukar..
hehehehe



Taraaaaa!!!! Renyeh smpai telinga kot..

Faham2 jela kalu dh bli kt Mac, Cover phne xdapek screen protector pon xd0k
.. Jadi beli la kt luar.. Inilah hasilnya...


  
Haaaa.... Yg ni BB Pin baru iolss ye...
Sesila la add yee... yg lama xguna dh..


Friday, 29 November 2013

QOTD

Let's be honest
There are some things
We'll never be able to get over
The truth!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Wednesday, 27 November 2013

Da Maid~


Is that an order?
I'll carry out your order..

Waaaaweeeeee....
bestnya kalau dapat maid cm gini!
sume maid tlg buatkan
nak suruh bunuh org pon bley!

'Pegi bunuh dia! Adakah ini satu peritah? Saya akan jalankannya"

hahahaha... best sgt kalau bleh mcmtu..
gila jap..

Actly, skg ni aku tgah layan crita korea 'The Strange Housekeeper'
Best la crita dia..
Sedih, klakar sumer ada..
Aku minat gak ar ngn pelakon yg jadi maid tu..
 

Choi Ji-Woo sebagai Park Bok-Nyeo.. Ala... dia ni la yg berlakon cite Winter Sonata tu...

Cantikan dia wlaupon dh nk msuk 40's 
suweeettt jeeee


And dorg ni sume cute miut.... terutama skali si kecil tu...

Ehh okla..
nak sambung layan kt gooddrama...
tgk tv lmbat sgt.. 




Thursday, 21 November 2013

We Can't Stop

   

Doing whatever we want
This is our house
This is our rules

And we can't stop
And we won't stop
Can't you see it's we who own the night
Can't you see it's we who 'bout that life

And we can't stop
And we won't stop
We run things, things don't run we
Don't take nothing from nobody

Wednesday, 20 November 2013

Convocation bukan Vacation tau..


Ahad haritu Konvo adik aku
Hari ni baru de masa nk hapdet
Aku bz plus xsehat lerr
Korang layan jela ehhh


Haaa... Inilah satu2nya adik laki aku
Paling nakal, degil segala bagailah dia tp
Alhamdulillah, ini yg dia kecapi skrg... 


Pastu turn kamiorang pulak la bergambo!!! 
Layan...

Kakak paling cute lg comel + molek skali dlm dunia (sila muntah kaler maler)

Ni plak angah yg paling kecil+sopan santun bagai

Haaaa! Ni adik last aku.. 
Yg paling ganaz+ngok ngek (mcm aku)
Dia ni paling banyak kesamaan dgn aku. (Paling rapat)

Mak.....
Mak lah orang paling gembira time ni sbb anak jantan sorg ni dh grad..
Mak paling bangga!

Kami yg giler bergambo... (mak xpon) hehehe

Love of My Life... Kesayangan hati beta!

Kalaulah abah masih ada aku pasti dia pon bangga dgn kejayaan anak2 dia..
Aku perasan air mata jernih dr mata polos mak. Aku faham mak, aku pon rasa apa yg mak rasa..
I wish abah was here wif us.. tp Allah lebih sygkan abah..
Kami redha dan kami akan sentiasa doakan arwah abah selagi kami hidup
Al-Fatihah..........

Friday, 15 November 2013

5S GOLD HABIS - Part 2

Walawehhh
Again n again
Search sana sini
Call Machines, Call Apple
Dari KL sampai ke PENANG
Jawapannya tetap sama
"SORRY MISS.. 5S GOLD NO STOCK. TQ"

OMG! OMG! OMG!

Bila tah aku dapat nak beli si gold ni
Ikut kepala aku nk beli online thru Apple je
Tp laki ku cakap sabo lerr
Mak dah xsabo weiiii

Dah laa cik tabby buat hal
Bateri dh ngok ngek
Huwaaaaaa
Tension oiii!!!!

Wednesday, 13 November 2013

Tanggung lahh

Kalau dh pandai buat
Mestilah pandai settlekan

Tulah akibat yg perlu ditanggung
Mungkin tiada org yg tahu
Tp Allah tahu lg mgetahui

Jangan kau nk salahkan sesiapa
Kerana silap itu sendiri yg membenarkan
Mmg dh mgaku namun masih xjelas

Benci hnya alasan tp
Masih mahu bersama bukan?
Jgn beri alasan yg diketahui
Sgt kelakar hokey

Xperlu bermimpi utk kembali bersama
Kerana dia xmahu
Kau hnya permainanan baginya

Xpayah nk perasan atau apa
Tumpang sedih utk kau
Hahaha


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Monday, 11 November 2013

U'll alwayz be my best fwen


If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you

If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

 Find out what we're made of

When we are called to help our friends in need
You can count on me like one, two, three, I'll be there

And I know when I need it
I can count on you like four, three, two, and you'll be there
'Cause that's what friends are supposed to do

I'll never let go, never say goodbye
My love MFR


QOTD


Wednesday, 6 November 2013

LOTD


You know I'd fight for you 
but how could I fight someone who isn't even there
I've had the rest of you 
now I want the best of you 
I don't care if that's not fair

Monday, 4 November 2013

Happy New Year 1435H


Alhamdulillah..

Selamat Tahun Baru 1435H semua!!

Sekejap jee setahun berlalu

Hari nii dah dapat Buku Baru

Pray for a better life

Be a better muslim

Better wife

Better mother

Better daughter

and indeed a better person

Insha Allah, Amin........


Sent from my iPhone

YOU



Sunday, 3 November 2013

5S GOLD HABIS!!!!

Semalam hubs kreja, so 2day weolss kuar la nk pi usha si GOLD
Pi Mines, usha sana sinun pakat abiss..
Yg ada pon hat depa pi amik kt singapre ritu
Depa juai RM2700 kott
Mak aiii!!!
Luruh bulu den!!

Pi usha kt Celcom, Digi n Maxis pon habiss!
Mac lagi habis!
Tanya depa xtau lg bila stok nk mai
Aduhhh
Luruh jantung hempedu bagaiii

Last2 jumpa 1kedai ni dia ckap lg sminggu stok smpai
Bos dia amik kot mna xtau
Hrga RM2399 laaa
Pikiaq punya pikiaq, hubs kata nanti dulu..
Minggu depan mai lagi tgk mcmana

I iz sedihh
Tp xpa...
Hang(GOLD) pnya pasai iolss tggu!!

Bak kata sorg my fren..
'Terlajak Larissss'


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Thursday, 31 October 2013

QOTD

Life doesn't stop for anybody..

People move on, they change and they let go, they grow and eventually they forget and pass on πŸ˜ƒπŸ˜πŸ˜


Sent from my iPhone

Monday, 28 October 2013

Try Me if U Can~


You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper

Back In Time

 

Sedap suara dia..
Lirik best..
Lagu pon cun..
So, layannnnnnn


I'm torn apart inside
Coz it keeps flashing by
I need you in my life
I need you all the time


I know that its my fault I've hurt you
But I never wanted to lose you

I was blinded by the looks
I know I don't deserve you
But I need you in my life
I need you all the time

And I would go back in time
Would risk my life to make things right
And I would go back in time
Would do anything to make you mine
To make you mine

Thursday, 24 October 2013

BBM

Arini kje aku accept Android ngn Iphne user je la kaann
Mementang aku sorg je yg masih berBB
Nah bb pin ku 2A5AD5DD
Hehe
Jom haplod secara berjemaah!!
jangan lupa add iolsss!!!

Haaa
Bru hgpa tau bbm lg syiokk dari
Whatsapp
Wechat
Line
Dan segala macam laa
Hehehe

Huwaaaaa
Iphne 5S
Cepatla mengeluarkan dirimu
Daku dah xsabaq dah niiii

Ermmmmmm
Start hrini nk kene mbodek si somi laa
Al-maklumla...
Fulus iolsss hnya ckup utk beli Ip5 ajoo
Nak masak apa ye jap lagiii

Ps :
Dilarang meniru aksi bodek mbodek ye
Hnya yg kiut miut mcm iolss je blehh
Sebab??? (Nak sebab pulakk)
Sebab iolss kiut je laaa
*jom muntah kaler maler


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tuesday, 22 October 2013

Someone Like You

Xtau kenapa dan mengapa
Hari ni
Perut xselesa
Badan xsedap
Kepala memusing

Muntah berkali2
Masuk anginkah
Tp dah makan secukupnya

Atau...

Aku nak demam
Xkan sampai muntah bagai

Atau...

Nak datang si bndera jepungkah
Tp perut xsakit cuma xselesa
Mana panadol???
Dah habis rupanya

Si suami buat susu panas
Lalu disuruh tido
Tapi...
Kepala ku memusing
Bagaimana mahu tido

Lalu si suami memicit kepala
Alahaii suamiku
Lalu ku suruh suamiku rehat krna bru pulang dr kerja tentu penat

Si suami mjawab...
Tak pe sebab sayang xsihat tapi masih boleh masak utk abang
Alahaii suamiku
Itu kan sudah tggungjwb ku

Si suami mjawab lg...
Sepatutnya abg boleh je beli makan kt luar xpayah sayang masak tapi
Sayang masak jugak sbb sayang tahu abg xsuka makan luar
Alahaii suamiku
Aku masih boleh masak
Buat apa makan kat luar
Aku bukan xboleh bangun lgsung
Hehehe

1ciuman singgah di dahiku
Alangkah indah saat ini
Ewahh...
Tetibaaaa

Ehemmm!
Dah tido xyah nk berangan sgt..
Awak tu xsihat..
Meh nk tepok bagi tido
Alaaa nk potong stim la abang ni
Kan abang cium dahi sayang hari2
Xcukup ke.. Ke nk kene gomol ni..
Nak tido nak tido nak tido

Gud nite ^_^



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Yang Terindah






Ya Allah,
Ikhlaskanlah sepenuh hatiku

Sunday, 20 October 2013

Don't Look Back


Be happy
Be who you wanna be
If others doesn't like it, then let them be
Happiness is a choice
Life isn't about pleasing everybody

Don't allow yourself to wake up with yesterday's issues troubling your mind
Refuse to live backwards, see everyday as a new chapter




Baby you're the inspiration for this precious song
And I just wanna see your face light up since you put me on
So now I say goodbye to the old me, it's already gone
And I can't wait wait wait wait wait to get you home
Just to let you know, you are
You are you are the love of my life
Cause I don't wanna lose you now
I'm lookin' right at the other half of me
The vacancy that sat in my heart
Is a space that now you hold
Show me how to fight for now
And I'll tell you baby, it was easy
Comin' back into you once I figured it out
You were right here all along
It's like you're my mirror
My mirror staring back at me
I couldn't get any bigger
With anyone else beside of me
And now it's clear as this promise
That we're making two reflections into one
Cause it's like you're my mirror
My mirror staring back at me



P/S :
Hubs asyik nyanyi jek lagu ni kat iolss... 
GedikS.....



Saturday, 19 October 2013

In The End


I put my trust in you
Pushed as far as I can go
For all this
There's only one thing you should know

I tried so hard

And got so far
But in the end
It doesn't even matter

I had to fall

To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

Friday, 18 October 2013

QOTD


Kita takkan tahu tahap mana kekuatan kita sehinggalah kita menghadapinya...

Thursday, 17 October 2013

Teloq Hangus

5tahun yg lalu......

Me : Mak(mertua) masak telur hangus ke (dlm hati)
Mak... Napa telur ni hitam?

Mak : Mmg macam tu

Me : Mak masak telur hangus yeee.. Hehe

Tetiba mak mertua ku gelak besaq..
Bengom aku kejap.. Pastu mai plak biras aku tnye pasai pa.. Mak pon dok crita la pastu depa gelak sakan.. Aku tpingga2 kot..
Last2 depa bgtau.. Teloq tu jd kaler tu sebab depa taruk kicap b4 goreng..
Mana aku nak tau.. Xpenah kot masak mcm tu..
Sejak itu aku dh tau n slalu la msak utk suami busyuk masyam aku.. Feveret dia kadang tu smpai bleh ratah je kot.. Hehe

Suami.. Suami..
Sayang sungguh lahaiii..
Lalalalala




Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Wednesday, 16 October 2013

Dadali - Disaat Sendiri

     

Dengar lagu ni trus nages sebab ingat kt arwah abah...
Rindu sangat kat abah..

Al-fatihah.........

MotoGP 13' - Part 2

Harlooooo uolssss....
Entry MotoGP kali ni xde pe yg special pon (sbb marquez kalah.. No 2 je pon)
Tahun xbest sgt mcm tahun lepas
Entahlah sebab apa
Mungkin kat stand kami xde rider jatuh kot
xpon pasal xde mc mcm tahun lepas so xhavock
Tiket kami dpt pon free dari sahabat hubs cum sahabat aku jugak Lieza @ Gyena
Kami dok kat F-Stand
Best d0k situ sebab tang c0rner kan
taambah2 time MotoGP bunyi dia perghhhh!!! 
kalau Moto3 mcm bunyik kentut jee (hehe)

So, sabtu pagi tu lepas b.fast kami gerak ke Sepang International Circuit (SIC)
Waktu tu jalan masih ok lagi la xsesak sgt tp tang nk parking tu la yg pay0hnye byak lak kreta
2x gak la pusing SIC tu nk parking
Utk pengetahuan korg hari sabtu amat sesuai la korg yg sopink bebaju ke, tgkap gmbar ke, jalan2 kat sekitar Main stand sebab hari sabtu xde game lg just ujian masa aje
So mcm kami selalu la pg hri sabtu utk beli bebaju (aku letew)
berbalik kt parking td, korg kenala parking kat tempat yg disediakan (tahun ni parking kena bayar RM10. Tahun lepas xkena bayar pon) then naiklah bas rapid(free) bas akan bwk korg trus ke Main stand..
After dat kami trus shoot ke Ikea punyalah ramai manusia smpai parking pon susah
yg pasti dpt je parking trus g makan meatball(yeay) tu pon stelah berat0q pjg oiii
Last2 xdapat pon gi jmpa baby gurl  (T_T)
Jom layan gambar weolssss

Sempatkan selfie dalam kreta (*adaakukesah)

Antara booth yg hado... Banyak sgt moto yg cun2.. Harga mmg mak xmampula dik non!!!

Gambar atas tu dorg yg ajak aku bergambar.. malas nk tolak jd aku pon redha jelaaaa
Yg gmbar bwh tu hubs aku lerr.. Poyo2 malu walhal nak.. nasebla dpt bini mcm aku kalu bini lain entah lerrrr (hehehe)

Dah puas bergambor bagai now time for b0r0ng!!!!!!!

Dapatla sehelai baju rider kesayanganku.. Leb0r je senyumm

Hubs trus je try... Dia pon nk jugak Marquez jugak.. Mula hubs nak amik Pedrosa tp last2 amik Marquez..
yg pasti repsol menang!


Hari ahad after B.fast kami trus pi ke SIC tp kali ni kami parking xyah bay0r sebab kami jmpa port baik punya.. dekat plak dgan Stand kami so happy ^_*
Jln still jam dgar kata tix abisss
 
 Panjang kot nak smpi tmpt parking kami walhal xjauh pon..

Sambil2 tu Selfie laaaaaaaaa

Park, pastu beli makan n air siap2 sebab malas nk trun naik karang
Moto3 sgt bosan.. Lemau rasanya tggu nk abis.. So kami bergambor lerrrr




Moto2 plak ade yg xcident 5org plak tu siap kuar 'Red Flag' lg
3rider malaysia 2lg rider mana tah.. sorg rider malaysia trus kene gi hntar ke hospital tp alhamdulillah stabil
tr0k gak xcident tu... bila tgk blik kat tv perghhh seriau kot!
 
MotoGP start!
Lorenzo mendahuli, diikuti Pedrosa dan Marquez
Pedrosa cuba memotong Lorenzo tp xberjaya
Entah lap yg keberapa Pedrosa berjaya memotong Lorenzo
Lorenzo ditinggalkan
Marquez cuba lak potong Lorenzo berjaya tp dipintas semula Lorenzo dan akhirnya....
Marquez bejaya memotong Lorenzo.. Yeayy!!!! 
Weolss dh jerit gembira.. hehehe
 
 Waktu ni macam nk hujan kot... risau dah sbb kalu hujan nt game stop.. huhuhu


  Marquez! Love ya!!!

1st Pedrosa
2nd Marquez
3rd Lorenzo

Btw Congrats to all rider...
dah jom balik.... penat... lapaq giler
Singgah kt Paparich Cyber.. Lapaq xtertahan oiiii
Then baru pulang ke rumah......
Tired..
Sleep...
No movie...
 
 
 Aku kalau lapar mula nk buat muka... pastu usha je org kt dap0r
 
 
Bila perut sudah kenyang, bergambor la lg..........